Vi träffas och berättar

Lördag den 12 november så deltar vi på Arkivens dag 2022 på Norrtälje stadsbibliotek kl. 12. Temat i år är myter och mysterier. Vi berättar om Maria Winqvist och andra mysteriöst glömda kvinnor från Norrtäljes historia.

Tisdagen den 29 november så besöker vi PRO i Norrtälje för att berätta om några av kvinnorna vi stött på i arbetet med vår bok. Tema: Kvinnorna och pensionerna. Om hur kvinnor kunde påverka kommunpolitiken i början av 1900-talet.

Är du intresserad av att vi kommer och berättar om vårt arbete med boken I rösträttskvinnornas tidevarv, om tiden vi undersökt, vad vi lärt oss och hur vi tänker framåt är du varmt välkommen att kontakta oss!
Margareta – margareta.spang@gmail.com
Osa – osa.albinson@gmail.com

Varukorg

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.   Lär dig mer