Norrtälje kommunfullmäktige 14 april med föreläsning

Norrtälje kommuns fullmäktige sammanträder den 14 april klockan 17.30 i Norrtälje Sportcentrums konferenssal i Norrtälje. 

Information om EU

Före sammanträdet, klockan 14.30-16.00, föreläser Jörgen Hettne från Statens institut för europapolitiska studier om EU. Alla intresserade är välkomna att lyssna.

Lokalpolitiken i EU – Vad betyder Europavalen?

EU:s betydelse för lokalpolitiken har ökat påtagligt sedan Sverige gick med i EU. Svenska institutet för europapolitiska studier (Sieps) har regeringens uppdrag att erbjuda utbildning till alla som arbetar inom offentlig förvaltning när det gäller EU och frågor av betydelse för Sveriges europapolitik. Sieps genomför en utbildning om EU och lokalpolitiken mot bakgrund av årets val till Europaparlamentet. Utbildningen är särskilt anpassad för politiker på kommunal nivå, men är också öppen för andra som är intresserade av dessa frågor.

Medverkande:
Jörgen Hettne, Utbildningschef Sieps
Klas Jansson, Handläggare, Europaparlamentets informationskontor i Sverige

Kommunfullmäktiges sammanträden är offentliga. Vi är välkommna att lyssna på debatten på plats, direkt via webbsändningen, i efterhand eller via radion. Se http://www.norrtalje.se/kommun-och-politik/Moten-handlingar-och-protokoll/Fullmaktige-sammantrader/

Varukorg

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.   Lär dig mer