Besöksanledningar, kvalitetssäkring och pengar därtill…

BalticFem genomförde tisdagen 21 maj 2013, inom ramen för projektet Cykla i Roslagen, ett seminarium som vände sig dels till dig som vill veta mer om hur man kan paketera och marknadsföra en tematisk upplevelse, hur man kan hitta och marknadsföra besöksanledningar och kvalitetssäkra produkter som erbjuds av flera företag gemensamt, men också till dig som ville veta mer om vilka finansieringsmöjligheter och andra företagsstöd som finns i Stockholms län just nu.

Vi var ca tjugo stycken som valt att komma för att lyssna till Margareta Lindbäck, Gunilla Sterner och Elsmari Fjällström och vi fick ta del av ett välmatat program med många erfarenheter och tips att tänka på.

{gallery}2013-05-21{/gallery}

pdfsemprogram21maj2013.pdf

Varukorg

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.   Lär dig mer