Välkommen på seminarium

Tisdag 21 maj kl. 13:00-16:00

Plats: Campus Roslagen, Astrid Lindgrens gata 2B 1tr, Norrtälje

Besöksanledningar, kvalitetssäkring och pengar därtill…

Ett seminarium som vänder sig dels till dig som vill veta mer om hur man kan paketera och marknadsföra en tematisk upplevelse, hur man kan hitta och marknadsföra besöksanledningar och kvalitetssäkra produkter som erbjuds av flera företag gemensamt, men också till dig som vill veta mer om vilka finansieringsmöjligheter och andra företagsstöd som finns i Stockholms län just nu.

PROGRAM 

13:00 Välkommen och några ord om innehållet för dagen Sofia Händel, BalticFem

13:05 Reseanledning och upplevelse hand i hand. Margaretha Lindbäck. 

Margareta Lindbäck har drivit företag sedan 1998, bland annat Höglunda Gårdsvärdshus i Jämtland. Idag berättar hon om sina erfarenheter och hur man kan paketera och marknadsföra en tematisk turismupplevelse, utifrån arbetet med kulturmiljöturism i Jämtland. Hon fokuserar på hur man hitta och marknadsföra reseanledningar till en destination. Vi får också goda exempel på hur man kan kvalitetsäkra en produkt som erbjuds av flera företag gemensamt.    

14:15 FIKA med agenda

14:45 Vilka möjligheter finns hos oss?

Heroiska män, pålästa kvinnor – Gunilla Sterner 
Gunilla Sterner, särskild sakkunnig i jämställdhet vid länsstyrelsen i Stockholm, berättar om resultatet av Heroiska män, pålästa kvinnor – en studie av det företagsfrämjande systemet i Stockholms län.

Hur kan företagare och innovatörer få hjälp att utveckla sina företag och idéer samt senaste nytt från arbetet med de nya strukturfonderna. – Elsmari Fjällström
Elsmari Fjällström från länsstyrelsen i Stockholms län ger oss en inblick i programarbetet med de nya strukturfonderna. Dessutom en konkret genomgång av stöd som företagare kan söka i Stockholms län.

15:45 Diskussion

16:00 SLUTORD – hur går vi vidare?

Anmälan via hemsidan här nedan eller mejl till info@balticfem.com senast 19 maj.

Deltagaravgift: 100 kr inklusive fika. Betalas vid anmälan.

Varmt välkommen!

{ebevent 5}

Varukorg

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.   Lär dig mer