25 november 2012. Dödsorsak: Kvinna

Söndag 25 november kl 13-15

Folkets Hus i Norrtälje – Fri entré.

Internationella dagen för avskaffande av våld mot kvinnor.

Vi har i år äran att tillsammans med alla sju demokratiska partier i Norrtälje, Kvinnojouren Snäckan, BalticFem och i samarrangemang med Sensus Studieförbund, presentera Kerstin Weigl, den kända journalisten på Aftonbladet, som ska föreläsa om sitt m fl projekt Dödsorsak: Kvinna. Därefter blir det paneldiskussion, ledd av Christer Candal, mellan Kerstin Weigl; Sara Mohammad, ordf. GAPF (Riksorg. Glöm aldrig Pela och Fadime) samt Snäckan, Socialförvaltningen och Polisen i Norrtälje, hur åtgärderna på detta område ser ut i vår egen kommun.  Det kommer garanterat att bli ett spännande föredrag.

VÄLKOMNA! Det kommer att serveras fika, dricka, frukt och kaka.

Föredrag: Kerstin Weigl, journalist Aftonbladet, projektansvarig Cause of death: Woman.

Paneldiskussion: Kerstin Weigl, GAPF – Riksorg. Glöm aldrig Pela och Fadime; Kvinnojouren Snäckan, Socialförvaltningen och Polisen i Norrtälje.

Huvudarrangör: Norrtälje FN-förening i samarbete med Sensus Studieförbund i Norrtälje. Medarrangörer: Kvinnojouren Snäckan, BalticFem; följande lokala politiska partiers kvinnoföreningar/-klubbar: Centerpartiet, Folkpartiet, Kristdemokraterna, Miljöpartiet, Moderaterna, Socialdemokraterna och Vänsterpartiet.

Ladda hem inbjudan pdfinbjudan.20121125.pdf

Varukorg

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.   Lär dig mer