Press conference 22 january 2010

Pressmöte jämställda innovationsssystem 22 januari kl. 10.00 Norrtälje kommun

Hjärtligt välkommen på ett pressmöte gällande projektet Quadruple som drivs av Norrtälje kommun i samarbete med bl a BalticFem, Kungliga Tekniska Högskolan samt organisationer och universitet i Estland och Finland. Målet är att gynna småföretag i turismsektorn genom ett ökat deltagande av kvinnor i gränsöverskridande klusternätverk samt genom att verka för mer jämställda innovationssystem.

Projektet har fått sin finansiering från EU programmet Central Baltic INTERREG IV A programmet och fortfarande finns över 600 miljoner kronor kvar att söka för ytterligare organisationer att driva utvecklingsprojekt i samarbete med grannländer i mellersta Östersjöregionen.

Se pdf-dokument för mer information.

Datum: 22 januari

Tid: 10.00

Plats: Norrtälje kommun, Estunavägen 14, konferensrum Rimbo (entréplan)

Varukorg

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.   Lär dig mer