Projekt och aktiviteter

Projektledning

BalticFem's styrka är vår förmåga att fungera som projektplattform och därmed leda och delta i olika projekt på såväl regional som nationell och internationell nivå. Vi deltar endast i projekt som vi kan stå för och/eller bidra med vår kunskap i.

Seminarier / Föreläsningar

Med vår erfarenhet och kunskap om jämställdhet samt det nätverk av experter vi kan vända oss till, kan vi genomföra seminarier eller vara föreläsare i frågor som gäller Jämställdhet i teori och praktik åt såväl organisationer som företag och myndigheter.

Nätverkande

En viktig uppgift i BalticFems verksamhet är att bistå andra aktörer engagerade i jämställdhet inom organisationer, företag och offentlig sektor. För ett framgångsrikt resultat är det angeläget att motverka de fördomar och myter, som möter dem med uppgift att driva frågor om jämställdhet i arbetsliv och samhälle. Vi deltar därför i ett flertal nätverk i vår region, fokuserade på jämställdhetsfrågor.


Varukorg

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.   Lär dig mer