Rörlighet och Jämställdhet

Samarbete med affärsnätverk runt Medelhavet

BalticFem var 2005-2006 partner i ett Europeiskt projekt finansierat av den Eurpeiska kommissionen med namnet: ”Rörlighet och Jämställdhet: entreprenöriellt deltagande mot en Europeisk arbetsmarknad” lett av AFAEMME, ”Association of Organisations of Mediterranean Businesswomen”. Projektets uppgifter var bland annat att försöka öka deltagandet av affärskvinnors organisationer när det gäller att arbeta med rörlighet inom EU.

Det huvudsakliga målet för BalticFems deltagande var att etablera fler kontakter mellan det nätverk av affärskvinnor och kvinnoorganisationer intresserade av arbetsmarknadsfrågor och entreprenörskap i länderna runt Östersjön (Sverige, Finland, Åland, Rysslan, Estland, Lettland, Litauen, Polen, Tyskland och Danmark), som vi kallar Entré Baltic, med AFAEMMEs nätverk av affärskvinnor runt Medelhavet.

Varukorg

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.   Lär dig mer