8 mars 2005

8-marsfirande i Norrtälje

BalticFem deltog, som en av arrangörerna, i 8-mars kommittén i Norrtäljes, firande av den internationella kvinnodagen den 8 mars 2005.

Firandet ägde rum på Restaurang Amorinan på Campus Roslagen, Nordrona (gamla Lv3) kl 16.30-21.30. De cirka 200 gästerna bjöds ett blandat program – där fanns allt från Kvinnors hantverk och företagande, god mat, uppträdande och show, föredrag om feminism och trafficking samt sång och dans.

Ett pris delades också ut under kvällen nämligen Årets nätsticka, som i år 2005, gick till Gunilla Lund och Marianne Mellberg “ för sitt engagerade och modiga arbete att utveckla verksamheten vid Balders Hus – sinnenas hus i Norrtälje “

Varukorg

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.   Lär dig mer