Seminarium 1 nov

AVSLUTNINGSSEMINARIUM MED DIALOGSKRIFT Måndagen 1 november så ägde avslutningsseminariet för DIREKT-projektet rum på United Spaces i Stockholm.

20041101eDIREKT-projektet – Entreprenörskapsteam och Omvänt mentorskap, sammanhållet av ett strategiskt nätverk för arbetsmarknadsregionens aktörer, genomfördes under perioden november 2003 till och med oktober 2004 av BalticFem. En tanke som drivit projektet är att kvinnor Att lära sig svenska är bara början som kommer till Sverige från länderna runt Östersjön, har erfarenheter som bör tas tillvara för att vinna framgång i Östersjöutvecklingen.
Vi vill genom att i denna lilla dialogskrift presentera två av de kvinnor som medverkat i var sin del av projektet, – och låta dem komma tals om sina erfarenheter av hur det är att komma hit som invandrare från Östeuropa, – locka till ett samtal om erfarenheter och vad vi tillsammans kan göra för att påverka strukturerna i det svenska samhället.

Du kan ladda ner dialogskriften som  alt dialogskrift-skarm.pdf

Nedan kan du se några bilder från seminariet.
20041101 20041101 20041101 20041101

Varukorg

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.   Lär dig mer